Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • На Полтавщині відмінили ризиковий тендер на капремонт спортшколи, причини

На Полтавщині відмінили ризиковий тендер на капремонт спортшколи, причини

Встановлено, що підприємство-переможець закупівлі не має досвіду виконання аналогічних робіт та необхідної матеріально-технічної бази.

1 хв на прочитання27 Грудня 2023, 15:13
На Полтавщині відмінили ризиковий тендер на капремонт спортшколи На Полтавщині відмінили ризиковий тендер на капремонт спортшколи
Поділитись:

Аналітики Територіального управління Бюро економічної безпеки у Полтавській області виявили ризиковий тендер на ремонт Полтавської дитячо-юнацької спортивної школи. Управління капітального будівництва Полтавського міськвиконкому планувало витратити на нього понад 18 млн грн. Про це повідомляють у пресслужбі БЕБ. 

Під час інформаційно-аналітичної роботи та аналізу тендерів регіону працівники Бюро економічної безпеки встановили, що підприємство-переможець закупівлі не має досвіду виконання аналогічних робіт та необхідної матеріально-технічної бази.

Аби не допустити розтрати бюджетних коштів було направлено лист з рекомендацією замовнику відхилити тендерну пропозицію.

Завдяки спільній роботі ТУ БЕБ у Полтавській області, Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби у Полтавській області та робочої групи «Прозорість та підзвітність» при Полтавській обласній військовій адміністрації договір про надання послуг скасували.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.