Найбільші в Україні перці вирощують фермери із села Новосільське Одеської області. Про це написали на Facebook-сторінці Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва.
Подружня пара фермерів Денис і Евеліна Панта єдині у своєму регіоні, хто вирощує кубовидний солодкий перець.
Вага одного перця може досягати 450 грамів. Овочі виростають трьох кольорів: жовті, помаранчеві та червоні.
Врожай фермери починають збирати у серпні та завершують у листопаді.
Місцевий клімат дозволяє вирощувати перці в теплицях протягом цілого року.
Як писав GreenPost раніше, в Україні з початком осені стрімко зростуть ціни на сезонні овочі та фрукти: ріст цін спровокували несприятливі погодні умови , від яких постраждав урожай.