На півдні України вирощують гігантські перці

1 хв на прочитання10 Серпня 2020, 11:38
Фото з Facebook-сторінки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва

Один солодкий овоч важить майже півкілограма

Найбільші в Україні перці вирощують фермери із села Новосільське Одеської області. Про це написали на Facebook-сторінці Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва.

Подружня пара фермерів Денис і Евеліна Панта єдині у своєму регіоні, хто вирощує кубовидний солодкий перець.

Вага одного перця може досягати 450 грамів. Овочі виростають трьох кольорів: жовті, помаранчеві та червоні. 

Врожай фермери починають збирати у серпні та завершують у листопаді.

Місцевий клімат дозволяє вирощувати перці в теплицях протягом цілого року. 

Як писав GreenPost раніше, в Україні з початком осені стрімко зростуть ціни на сезонні овочі та фрукти: ріст цін спровокували несприятливі погодні умови , від яких постраждав урожай.

 

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: