Морквяний сік на зиму — простий рецепт

1 хв на прочитання5 годин тому
Зображення згенеровано ШІ

Особливо корисний дітям, але і дорослим допоможе заповнити дефіцит вітамінів.

Морква — дуже корисний овоч, в ньому великий вміст мікроелементів і вітамінів. Морквяний сік на зиму — це вітамінна заготівля, яка особливо корисна дітям, але і дорослим допоможе заповнити дефіцит вітамінів. Готується морквяний сік досить просто, а виходить він дуже яскравий, ароматний, смачний і корисний.

Інгредієнти:

морква — 1 кг;

цукор — 3 ст. л.;

вода — 1 л.

Приготування.

Моркву очистити, промити під проточною водою, нарізати кубиками та подрібнити в блендері до однорідного стану.

Залити моркву 500 мл води й варити на середньому вогні 15-20 хвилин.

В 500 мл води додати цукор і варити сироп на середньому вогні до повного розчинення цукру.

З'єднати сироп із морквяним соком і проварити ще 5-10 хвилин.

Розлити сік по заздалегідь стерилізованих банках, щільно закрутити кришками, перевернути й закутати в ковдру до повного охолодження.

Морквяний сік на зиму готовий.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: