Маринований буряк по-корейськи – це швидкий і простий салат, з масою корисних речовин, оригінальним смаком та ароматом. Чим довше настоюється, тим смачніше виходить, пише "Смачні рецепти".
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, часник дрібно рубаємо, петрушку також ріжемо.
Буряк солимо, перемішуємо, виминаючи. Залишаємо на 15 хвилин, перемішуємо та ще раз, залишаємо.
Віджимаємо від зайвого соку і змішуємо з цукром, перцем, коріандром, часником, оцтом.
Цибулю обсмажуємо на олії, посипавши щіпкою цукор. Коли стане золотистим, викладаємо до буряка, перемішуємо.
Накриваємо та настоюємо 3 години в холодильнику