Консервовані овочі вітаються на будь-якому столі і в свята, і в будні. Так можна урізноманітнити свій раціон узимку. Найкращий варіант – це приготування домашніх овочів у вигляді асорті.
Інгредієнти:
Продукти (на 3 літрову банку):
Продукти для маринаду:
Приготування
Стерилізуємо банки: складаємо їх у велику каструлю, заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо близько п'яти хвилин.
Готуємо маринад.
Нарізаємо овочі кружечками і розкладаємо гарно в банку.
Заливаємо гарячим маринадом, трохи залишивши зверху місця.
Закатуємо стерилізованими металевими кришками.
Перевертаємо банки догори дном, накриваємо ковдрою і залишаємо до повного охолодження.