Маринад для шашлика із соєвого coycу з медом — просто, швидко і смачно

1 хв на прочитання12 Жовтня 2024, 08:16
Фото з відкритих джерел

Окрім гарного настрою, важливо правильно підготувати м'ясо, щоб воно було соковитим, ароматним і ніжним.

Шашлик — це не просто страва, а справжній ритуал, який об'єднує друзів і родину навколо вогню. Окрім гарного настрою, важливо правильно підготувати м'ясо, щоб воно було соковитим, ароматним і ніжним. Один з універсальних маринадів, який надає м'ясу особливого смаку й аромату, поєднує ніжність меду та пікантність соєвого соусу.

Інгредієнти:

будь-який соєвий coyc — 150 мл;

мед — 1 ч. ложка;

часнику (за бажанням) — кілька зубчиків.

Приготування.

Взяти соєвий coyc і додати в нього часник.

Розчинити у coycі чайну ложку меду та залити готовим маринадом м'ясо.

Залишити маринуватися на 1-1,5 години.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: