Догори
Дати відгук

Маринад для шашлика із соєвого coycу з медом — просто, швидко і смачно

Окрім гарного настрою, важливо правильно підготувати м'ясо, щоб воно було соковитим, ароматним і ніжним.

1 хв на прочитання3 години тому
Фото з відкритих джерел Фото з відкритих джерел
Поділитись:

Шашлик — це не просто страва, а справжній ритуал, який об'єднує друзів і родину навколо вогню. Окрім гарного настрою, важливо правильно підготувати м'ясо, щоб воно було соковитим, ароматним і ніжним. Один з універсальних маринадів, який надає м'ясу особливого смаку й аромату, поєднує ніжність меду та пікантність соєвого соусу.

Інгредієнти:

будь-який соєвий coyc — 150 мл;

мед — 1 ч. ложка;

часнику (за бажанням) — кілька зубчиків.

Приготування.

Взяти соєвий coyc і додати в нього часник.

Розчинити у coycі чайну ложку меду та залити готовим маринадом м'ясо.

Залишити маринуватися на 1-1,5 години.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Комітет ВРУ обговорив перспективи біопалива в Україні
У Хмельницькому обговорили перспективи розвитку біопалива в Україні
1 хв на прочитання2 години тому
Зображення створене ШІ
Веганство як екологічний вибір: зменшення впливу на довкілля через тарілку
2 хв на прочитанняВчора
ФОТО: ілюстративне
У межах реформи рибної галузі пріоритетом є інвестиції і простежуваність біоресурсів
1 хв на прочитанняВчора
Фото: «Їжа легко»
Листкові коржі на сковороді — рецепт неймовірно простий у приготуванні
2 хв на прочитанняВчора
Мінагрополітики запускає два електронні реєстри у межах проєкту єТваринництво
2 хв на прочитанняВчора
Залучення інвестицій і контроль за водними біоресурсами: основні питання реформування рибної галузі
1 хв на прочитання10 Жовтня 2024
Картопля в Україні за рік подорожчала майже втричі
1 хв на прочитання10 Жовтня 2024
Домашній паштет із курячої печінки — чудово підходить як перекус або як ситний сніданок
2 хв на прочитання10 Жовтня 2024