Догори
Дати відгук

Марина Зіброва перенесла COVID-19

1 хв на прочитання13 Вересня 2020, 15:23
Поділитись:

 Народний артист України Павло Зібров розповів, що коронавірус не оминув і його родину. Дружина зірки Марина перехворіла на COVID-19. У неї виявили антитіла до хвороби. Цим він поділився в інтерв'ю для програми "Світське життя"

Зібров зізнався, що його дружина навіть не підозрювала, що хвора на COVID-19. Схоже, хвороба в неї протікала безсимптомно без жодних ускладнень. Після тестування у жінки виявили антитіла до коронавірусу, а за місяць їх рівень збільшився. 

"У мене Марина Володимирівна давним-давно, кажуть, що перехворіла. Вона навіть і не знала, що то був коронавірус. А потім дізнались, що антитіла в неї ростуть", – розповів Павло Зібров. 

Він також наголосив, що в умовах пандемії його популярність і впізнаваність не зменшується. Однак артисту часто доводиться відмовляти у селфі, щоб зберігати соціальне дистанціювання. Тому фотографується Зібров лише з дітьми і жінками. 

Нагадаємо, з настанням осені більшість країн у світі повернулася до жорсткого карантину, аби запобігти розповсюдженню коронавірусу.

Сьогодні стало відомо, що мер Харкова, у якого, імовірно, виявили коронавірус, зник із публіки на три тижні. ЗМІ припускають, що харківський гродоначальник потрапив до лікарні.



Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.