Догори
Дати відгук

«Мадам морквинка»: рецепт салату, якого хоч скільки зроби — все одно буде мало

Маленьку моркву можна пустити в добру справу.

1 хв на прочитання03 Жовтня 2023, 00:32
Поділитись:

Коли моркви багато, а особливо маленької, її можна пустити в добру справу — виготовити з неї найсмачніший салат! «Мадам морквинка» — салат, якого хоч скільки зроби — все одно буде мало.

Інгредієнти:

морква — 2 кг;

болгарський перець — 300 г;

часник — 100 г;

цукор — 150 г;

оцет 9 % — 100 мл;

томатна паста — 400 г;

олія — 250 мл;

чорний мелений перець — 0,5 ч. л.;

сіль- 2 ст. л.

Приготування.

Моркву натерти на великій тертці, часник — на дрібній.

Болгарський перець нарізати тонкою соломкою.

Додати інші інгредієнти, перемішати, тушкувати з моменту закипання 40 хв, періодично помішуючи.

Закрутити в стерилізовані банки і вкрити до остигання.

Також ми писали про морквяний салат — просту і бюджетну заготовку на зиму.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.