Догори
Дати відгук

«Мадам морквинка»: рецепт салату, якого хоч скільки зроби — все одно буде мало

Маленьку моркву можна пустити в добру справу.

1 хв на прочитання03 Жовтня 2023, 00:32
Поділитись:

Коли моркви багато, а особливо маленької, її можна пустити в добру справу — виготовити з неї найсмачніший салат! «Мадам морквинка» — салат, якого хоч скільки зроби — все одно буде мало.

Інгредієнти:

морква — 2 кг;

болгарський перець — 300 г;

часник — 100 г;

цукор — 150 г;

оцет 9 % — 100 мл;

томатна паста — 400 г;

олія — 250 мл;

чорний мелений перець — 0,5 ч. л.;

сіль- 2 ст. л.

Приготування.

Моркву натерти на великій тертці, часник — на дрібній.

Болгарський перець нарізати тонкою соломкою.

Додати інші інгредієнти, перемішати, тушкувати з моменту закипання 40 хв, періодично помішуючи.

Закрутити в стерилізовані банки і вкрити до остигання.

Також ми писали про морквяний салат — просту і бюджетну заготовку на зиму.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото ілюстративне
АМКУ оштрафував дві компанії на 18,9 млн грн за змову на тендерах
1 хв на прочитання4 години тому
РФ вдарила по портах Одещини дронами: пошкоджено цивільні судна та інфраструктуру
РФ вдарила по портах Одещини дронами: пошкоджено цивільні судна та інфраструктуру
1 хв на прочитання6 годин тому
Арбітражна суперечка в Єгипті: український постачальник не отримав оплату за 12 тис. тонн соняшникової олії
Арбітражна суперечка в Єгипті: український постачальник не отримав оплату за 12 тис. тонн соняшникової олії
1 хв на прочитання7 годин тому
Україна та ЄС посилюють співпрацю у боротьбі зі смарагдовою ясеневою златкою
Україна та ЄС посилюють співпрацю у боротьбі зі смарагдовою ясеневою златкою
1 хв на прочитанняВчора
У Мукачеві на День святого Мартина відкрили міжнародний форум виноробів
1 хв на прочитанняВчора
День працівників сільського господарства України
1 хв на прочитанняВчора
Відновлення водних біоресурсів на Одещин: озеро Сасик зариблено молодим товстолобом
1 хв на прочитання15 Листопада 2025
Хліб і сир: гастрономічна пара, що святкує свою універсальність
5 хв на прочитання15 Листопада 2025