М'ясо для бутербродів: простий рецепт

1 хв на прочитання15 Листопада 2022, 20:19

Зі звичайних інгредієнтів можна приготувати справжній делікатес.

Коли хочеться м’яса, краще їсти таки м’ясо, а не сосиски чи ковбасу. Але оскільки м’ясо в сирому вигляді мало придатне для вживання в їжу, можна перетворити його на делікатес. Причому для приготування м'яса для бутербродів знадобляться дуже прості складові.

Інгредієнти:

м'якуш яловичини — 1 кг;

часник — 2 зубчики;

цибуля ріпчаста — 1 шт.;

морква — 1 шт.;

лавровий лист — 2 шт.;

перець червоний мелений — за смаком;

перець запашний — 5 горошин;

хмелі-сунелі — 1 ч. л.;

сіль — 2 ст. л.

Приготування.

У воду додати сіль і довести до кипіння. Опустити в киплячу воду м'якуш яловичини. Варити 1 годину.

Додати цибулину, часник, моркву, лавровий лист, перець горошком і варити ще близько години до м'якості м'яса.

Вийняти м'ясо, покласти на фольгу, посипати спеціями та гострим перчиком за смаком.

Загорнути яловичину щільно фольгу, остудити і відправити в холодильник на ніч, аби м'ясо увібрало аромат спецій.

Нарізати м'ясо скибочками. Тепер можна втамувати голод.

Також ми розповідали про домашній майонез — просто, швидко й корисно.

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: