Коли хочеться м’яса, краще їсти таки м’ясо, а не сосиски чи ковбасу. Але оскільки м’ясо в сирому вигляді мало придатне для вживання в їжу, можна перетворити його на делікатес. Причому для приготування м'яса для бутербродів знадобляться дуже прості складові.
Інгредієнти:
м'якуш яловичини — 1 кг;
часник — 2 зубчики;
цибуля ріпчаста — 1 шт.;
морква — 1 шт.;
лавровий лист — 2 шт.;
перець червоний мелений — за смаком;
перець запашний — 5 горошин;
хмелі-сунелі — 1 ч. л.;
сіль — 2 ст. л.
Приготування.
У воду додати сіль і довести до кипіння. Опустити в киплячу воду м'якуш яловичини. Варити 1 годину.
Додати цибулину, часник, моркву, лавровий лист, перець горошком і варити ще близько години до м'якості м'яса.
Вийняти м'ясо, покласти на фольгу, посипати спеціями та гострим перчиком за смаком.
Загорнути яловичину щільно фольгу, остудити і відправити в холодильник на ніч, аби м'ясо увібрало аромат спецій.
Нарізати м'ясо скибочками. Тепер можна втамувати голод.
Також ми розповідали про домашній майонез — просто, швидко й корисно.