М'ясні гнізда з грибами — простий рецепт смакоти

1 хв на прочитання12 Серпня 2024, 07:32
Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город»

Ідеально підходять для сімейної вечері чи для святкового столу.

Варто лише раз приготувати м'ясні гнізда з грибами, щоб ця страва стала улюбленою у вашій родині. Такі гнізда ідеально підходять для сімейної вечері чи для святкового столу, адже виглядають апетитно та мають насичений смак.

Інгредієнти:

фарш — 500 г;

часник — 1 зубчик;

яйце — 1 шт.;

сметана — 2 ст. л.;

сир твердий — 100 г;

сіль, перець — за смаком.⠀

Приготування.

Гриби дрібно нарізати й обсмажити в олії до готовності. Посолити та додати сметани.

Фарш змішати з дрібно нарізаною цибулею (або подрібненою в блендері), пропущеними через прес часником, яйцем, сіллю та перцем. Все перемішати до однорідного стану, сформувати плоску котлетку із заглибленням у центрі (як гніздечко).

У кожне гніздечко закласти грибну начинку, зверху кружок помідорки, змащеної сметаною, та тертий сир.

Покласти гнізда у застелену пергаментом форму і запікати 30-40 хвилин при 180 °С.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: