Варто лише раз приготувати м'ясні гнізда з грибами, щоб ця страва стала улюбленою у вашій родині. Такі гнізда ідеально підходять для сімейної вечері чи для святкового столу, адже виглядають апетитно та мають насичений смак.
Інгредієнти:
фарш — 500 г;
часник — 1 зубчик;
яйце — 1 шт.;
сметана — 2 ст. л.;
сир твердий — 100 г;
сіль, перець — за смаком.⠀
Приготування.
Гриби дрібно нарізати й обсмажити в олії до готовності. Посолити та додати сметани.
Фарш змішати з дрібно нарізаною цибулею (або подрібненою в блендері), пропущеними через прес часником, яйцем, сіллю та перцем. Все перемішати до однорідного стану, сформувати плоску котлетку із заглибленням у центрі (як гніздечко).
У кожне гніздечко закласти грибну начинку, зверху кружок помідорки, змащеної сметаною, та тертий сир.
Покласти гнізда у застелену пергаментом форму і запікати 30-40 хвилин при 180 °С.
Більше новин читайте на GreenPost.