Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Любовний гороскоп на тиждень: ракам варто проявити активність, а водоліям не брехати

Любовний гороскоп на тиждень: ракам варто проявити активність, а водоліям не брехати

Леви можуть мати складний тиждень у коханні.

4 хв на прочитання19 Червня 2022, 22:05
Поділитись:

Кохання - одна з важливих сфер життя, яка рідко дотримується ідеального та передбачуваного сценарію. Цього разу зірки будуть більш передбачуваними. Дізнайтеся, які сюрпризи приготували нічні світила цього разу.

Як пишуть «Новини Ю», тиждень відзначиться переходом Венери 23 червня на Знак Близнюків, що добре позначиться на спілкуванні. 21 червня - день літнього сонцестояння, який ідеально підходить для романтики та кохання.

Овен

Нічні світила в такому разі з більшою ймовірністю зроблять відносини глибшими, емоційними, теплими та душевними. Овнам потрібно більше спілкуватися з коханою людиною, планувати спільні справи – спілкування принесе багато користі. Не пройде даремно з 20 по 26 червня і пошук другої половинки.

Телець

Тільцям для досягнення успіхів у коханні варто підвищити свою енергетику. У хорошому настрої і за наявності потужного біополя Тельці без особливих проблем зможуть справити гарне враження на будь-яку людину. Все, що їм потрібно – це просто бути собою. Любов не зазнає удавання і зневіри, слабкості духу та марного очікування.

Близнюки

Близнюкам варто скористатися всіма доступними методиками пошуку другої половинки – спілкуванням у живу, знайомствами у соціальних мережах, реєстрацією на сайтах знайомств тощо. Наприкінці тижня дороговказною зіркою виступить Венера у їхньому Знаку. Планета залишиться стабільною, подарувавши успіх у коханні.

Рак

Раки останніми днями і тижнями мали багато справ і турбот. У ці сім днів Ракам варто проявити активність у коханні. Самотнім людям цього Знака астрологи не радять шукати людину просто для галочки, бо так потрібно чи хтось порадив це зробити.

Лев

Леви можуть мати складний тиждень у коханні. Їм потрібно змінити щось у своєму мисленні або світогляді, щоб залишитися на плаву. Щоб не помилитися з вибором, варто прислухатися не до інтуїції, а до здорового глузду і, можливо, порад близьких.

Діва

Дів, які порівняно недавно розпочали нові відносини, чекають невеликі труднощі. Представники даного Знаку можуть почати сумніватися у почуттях другої половинки, але не варто панікувати. Для самотніх Дів є можливість розпочати стосунки з новим партнером. Вони здорово допоможуть собі, якщо підійдуть до любовних питань мудро та без поспіху.

Терези

Терезам, які в пошуках, варто виділити час на роботу над іміджем, перетворення зовнішності. Так у них буде шанс упіймати підвищити впевненість у собі, яка у любовних питаннях часто відіграє першорядну роль. Астрологи радять побоюватися поганих особистостей, адже серед них можуть опинитися люди з поганим оком.

Скорпіон

Скорпіонам астрологи радять навчитися розумітися на людях, бо зараз вони можуть бути не зовсім тими, ким намагаються здатися. Внутрішній голос підкаже, як діяти у тій чи іншій ситуації. Головне — не відкладати любовні проблеми у довгий ящик через скромність чи нерішучість. Вільним Скорпіонам варто виявити ініціативу. Без ризиків нічого очікувати успіхів.

Стрілець

Усім Стрільцям, які довгий час перебувають на самоті, вдасться цього тижня почати рятування від чорної смуги. Настав час подолати негатив і перестати обережно, щоб не пропустити шанс на набуття любові. Планети посилять харизму Стрільців, що допоможе їм справити найкраще враження на будь-яку людину. Потрібно більше спілкуватися, жартувати та робити компліменти.

Козеріг

Козероги можуть посваритися з другою половинкою або близькою людиною буквально через дрібниці. Наразі не найкращий час для критики на адресу партнера. Астрологи радять зайнятися чимось приємним, щоб підняти собі настрій. Інакше можна втратити впевненість у своїй чарівності.

Водолій

Одинокі Водолії мають всі шанси зустріти дійсно важливу людину. Астрологи радять триматися подалі від сумнівних речень та двозначних натяків. При виборі людини для стосунків чи просто спілкування важливо дослухатися інтуїції, яка у Водоліїв буде на висоті. У вже створених відносинах астрологи радять Водоліям не брехати партнеру. Це може поставити на коханні хрест.

Риби

Нічні світила зроблять найкращими риси характеру Риб. Це брехня, коли люди даного Знака розквітнуть, стануть мудрішими, розумнішими. Усім, хто перебуває у стосунках, варто насолодитись ними за повною програмою. Важливо приділяти максимум уваги другої половинки. Тим, хто поки що самотній, бажано проявити активність і дати зрозуміти оточуючим, що вони готові до спілкування та контакту.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Зображення згенероване ШІ
Хвороба, що поширюється світом: сьогодні Всесвітній день боротьби проти малярії
2 хв на прочитання52 хвилини тому
Рецепт приготування Деруни Швидка страва
Просто та смачно: перевірений рецепт відмінних дерунів
1 хв на прочитання2 години тому
25 квітня свято Міжнародний День ДНК Спадковість Скринінг
Унікальне ДНК людини відповідає за таланти, допомагає ловити злочинців, визначає хвороби до народження
5 хв на прочитання3 години тому
На Кіровоградщині лісгосп має сплатити понад 200 тисяч
Фото ілюстративне
Суд повернув громаді Києва земельну ділянку біля Біличанського лісу, на якій розташована траса Київ-Ірпінь
1 хв на прочитання4 години тому
6 причин пити оливкову олію вранці: наслідки вас приємно здивують
1 хв на прочитання6 годин тому
Соковита курочка з хрумкою картоплею в духовці — простий і доступний рецепт святкової страви
1 хв на прочитання12 годин тому
Будьте уважні до дрібниць: фінансовий гороскоп на четвер, 25 квітня
1 хв на прочитанняВчора
Міндовкілля ініціює спрощення порядку отримання дозволу на здійснення операцій з оброблення відходів у рамках експериментального проєкту 
2 хв на прочитанняВчора