- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Літні огірки на зиму: пікантні, солодкі, хрусткі
Літні огірки на зиму: пікантні, солодкі, хрусткі
Здивують кожного гостя.

Посеред зими захотілося відчути смак літа? Цей рецепт огірків — те, що вам потрібно.
Інгредієнти.
огірки;
цибуля;
сіль — 3 ст. л.;
яблучний оцет — 2 склянки;
цукор — 2 склянки;
спеції — за смаком;
Приготування.
Нарізати огірки кружечками товщиною 0,5 см, а цибулю — тонкими півкільцями.
Змішати нарізані огірки та цибулю з 3 столовими ложками солі. Залишити на 3 години.
Ретельно промити огірки та цибулю холодною водою через друшляк.
В каструлі змішати 2 склянки яблучного оцту та 2 склянки цукру. Довести до кипіння.
Додати промиті огірки з цибулею та спеції до киплячого маринаду. Проварити 3-4 хвилини.
Розкласти гарячі огірки по стерилізованих скляних баночках і герметично закрити кришками.
Накрити баночки ковдрою і лишити до повного вистигання.
Більше новин читайте на GreenPost.







