«Лінивий» квітник — виглядатиме яскраво і доглянуто, навіть якщо ви не маєте багато часу на садові роботи

1 хв на прочитання16 Вересня 2024, 01:21
Зображення згенеровано ШІ

Рослини, які не потребують багато догляду, але при цьому здатні прикрасити будь-який сад.

Якщо ви хочете створити гарний квітник без зайвих зусиль, зверніть увагу на рослини, які не потребують багато догляду, але при цьому здатні прикрасити будь-який сад.

Ехінацея — ідеальний вибір для «лінивих» квітників. Ця рослина відрізняється надзвичайною посухостійкістю і рясним цвітінням навіть у найспекотніше літо. Вона чудово почувається на бідних ґрунтах і без проблем витримує зимові холоди.

Декоративна цибуля також стане чудовим доповненням до «лінивого» квітника. Цей багаторічник не потребує особливого догляду та поливу — навіть навпаки, важливо уникати надмірної вологи, аби не нашкодити рослині.

Седум, або розсипчастий кам'яний хліб, чудово росте на кам'янистих і бідних ділянках, витримуючи несприятливі погодні умови.

Гвоздика-трав'янка гарно ростиме на сухих піщаних ґрунтах. Цей багаторічник завдяки своїй посухостійкості не вимагатиме практично ніякого догляду. Рослина легко розмножується самосівом і може рости без пересадки до семи років.

Завдяки цим рослинам ваш квітник буде виглядати яскраво і доглянуто, навіть якщо ви не маєте багато часу на садові роботи.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: