Догори
Дати відгук

Лікарі назвали продукти, які отруюють кишківник

Лікарі радять споживати більше продуктів, які містять клітковину.

1 хв на прочитання21 Січня 2021, 16:41
Поділитись:

Деякі продукти, що  входять до щоденного раціону, виявилися дуже небезпечними — вони діють на організм практично як отрута. За їх регулярного вживання в кишківнику розмножуються шкідливі бактерії та зростає ризик неприємних для здоров'я наслідків і навіть смерті, вважають вчені з клініки Helios Krefeld у Німеччині, пише Focus.

Так, на думку німецьких фахівців, отруюють кишківник цукор, в'ялені, копчені та сильно перероблені ковбасні вироби, які потрапили у список канцерогенних продуктів, а також маргарин і майонез — це погані жири, які серйозно навантажують кишківник.

Лікарі радять відмовитися від вищеперерахованих продуктів і споживати більше їжі, яка містить клітковину: овочів і бобових, а також банани, рибу, картоплю в мундирі та чорний хліб.

До слова, зараз токсини містяться у всьому навколишньому середовищі, включаючи повітря та воду. Тому організм необхідно регулярно чистити правильним харчуванням. Лікарі-дієтологи називають декілька продуктів, які дадуть змогу вивести токсини з організму завдяки своїм природним властивостям.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.