Догори
Дати відгук

Лікар розповів, як правильно запустити відтік жовчі

У раціоні повинні бути жири

1 хв на прочитання17 Серпня 2022, 21:28
Поділитись:

У своєму Telegram-каналі фахівець пояснив, як правильно запустити відтік жовчі. Для цього потрібно певним чином використовувати звичайну воду та включити до раціону пару продуктів, пише  «U-news»

Зокрема, фахівець порадив за 15 хвилин до їжі випивати воду, температура якої 50-55 градусів (не вище!). У раціоні повинні бути жири – без них не буде жовчі. Так, їжте салати із заправкою з гарної нерафінованої олії. Крім того, активізують весь травний процес гіркі трави та спеції. Тому рекомендується регулярно їсти зелень. Виберіть ту, яка більше подобається.

Це можуть бути кінза, рукола, селера. Зелений салат можна посипати улюбленими спеціями. Також можна допомогти організму, вживаючи трав’яні чаї, у складі яких складі артишок, деревій, пижма, календула, кульбаба, безсмертник, фенхель, календула, корінь кульбаби.

Раніше ми писали: Фрукти з низьким глікемічним індексом для діабетиків

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.