Догори
Дати відгук

Як можна легко втрачати зайві кілограми вдома та на роботі

Медик поділився кількома лайфхаками.

2 хв на прочитання22 Січня 2021, 14:55
Поділитись:

Якщо ви справді хочете щось змінити у своїй фізичній формі, ви можете зробити невеликий, але важливий крок, щоб допомогти: привчити своє тіло до більшої кількості вправ. Доктор Джон Мортон, експерт зі зниження ваги й керівник відділення баріатричної хірургії Стенфордського університету, пропонує простий спосіб зробити цей перший крок.

«Вставайте зі стільця не менше 30 разів на день», — радить лікар.

Відправна точка для більшого руху це невеликі вправи. Особливо це актуально для людей, які не можуть багато бігати, мають серйозні проблеми з вагою і тому не готові до більш інтенсивних навантажень, є гарною відправною точкою, щоб щось змінити в ситуації.

«Тому що, встаючи з положення сидячи, ви рухаєтеся, і це спалює калорії. Цей рух також допомагає зміцнити м'язи ніг і стабілізувати ядро тіла. Після того, як людина встала, їй краще пройтися коридором, чи сходами з поверху на поверх», — каже Мортон.

Як і під час присідань, під час вставання залучаються деякі центральні групи м'язів: черевні та сідничні, а також передні та задні м'язи стегна. Щоб не забути вчасно встати, ви можете встановити нагадування на свій смартфон або комп'ютер. Протягом восьмигодинного робочого дня ви повинні вставати приблизно три рази на годину.

Вставати та розтягуватися корисно не тільки для м'язів, але і для очей, які в іншому випадку постійно дивляться на екран.

«Як тільки ви трохи зміцните свої м'язи, ви зможете поступово підвищувати свою продуктивність, частіше ходити на великі відстані та виконувати інші вправи», — рекомендує Мортон.

Раніше ми розповідали, яка олія викликає ожиріння та рак.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.