Догори
Дати відгук

Лікар розповіла, як продовжити молодість – два основні правила

Нерідко ми ними нехнуємо.

2 хв на прочитання29 Листопада 2021, 23:42
Фото:
Пабліш Україна Фото: Пабліш Україна
Поділитись:

Аби зберегти молодість, окрім правильного зарчування, фізичних навантажень, відпочинку, косметичних процедур потрібно мати якісний сон та пити достатню кількість води. Про це пише golos.ua.

Щодо води, то вода є основою життя організму, без неї неможливе очищення організму від токсинів та інших шкідливих речовин, які його отруюють та призводять до швидкого старіння. Крім того, це найпотужніший засіб для прискорення метаболізму. 

Пити досить чистої води лікарі рекомендують протягом усього року, причому нею бажано замінити майже всі напої, залишивши в раціоні, хіба трав'яні чаї.

“Дуже корисна звичка для молодості – починати щоранку зі склянки трохи теплої чистої води. Якщо ж додати до неї кілька часточок лимона, то такий напій ще й чудово підбадьорить вас і прискорить очищення внутрішніх органів і навіть схуднення. Протягом дня рекомендується пити регулярно хоча б по кілька ковтків води, не чекаючи спраги, а за півгодини до їжі – випивати хоча б півсклянки свіжої негазованої води кімнатної температури”, – порадила лікарка Вікторія Савицька.

Не менш важливо навчитися своєчасно відпочивати, важливо знаходити час для відпочинку та нових вражень.

Це вбереже нерви, по-друге, допоможе організму ефективніше відновлюватись.

Відпочинок має бути якісним: краще відпочивати всього час на день, займаючись улюбленим хобі або гуляючи парком з друзями, ніж продежати години на дивані перед телевізором. Добре підходить для відпочинку хобі та спорт.

Нагадаємо, що названо п’ять звичок сучасних людей, які змушують організм старіти передчасно.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost