Догори
Дати відгук

Лікар радить: переваги та недоліки ліпосакції

обов'язкова умова після ліпосакції – дієта

1 хв на прочитання25 Серпня 2022, 19:07
Поділитись:

Для тих, хто багато років безуспішно бореться з ожирінням, ліпосакція є чи не єдиним способом перемогти зайву вагу. Швидко, ефективно, буквально за кілька днів людина перетворюється струнку та красиву.

Ліпосакція – це ефективно! За одну операцію можна значно скоротити кількість жиру. І ось тут починаються "але". По-перше, тривалий період реабілітації. Показати всім свій красивий живіт ви зможете через три-чотири місяці. За цей період ви і без операції могли схуднути, якби грамотно взялися до себе, пише «Країна Здоров’я»

Також важливо знати, що якщо й надалі продовжувати харчуватися неправильно, зловживати вуглеводами, жир знову з'являтиметься! Не сподівайтеся, що ви попрощалися з ним назавжди. У вашому тілі навіть після операції залишаться жирові клітини і вони будуть накопичувати жир.

Відріжете живіт - жир з'явитися на стегнах. Зробили ліпосакцію на стегнах - жир піде в руки і таке інше.

Сама собою операція нічого не вирішує, треба змінювати спосіб життя. Додавати спорт, переглядати харчування кардинально. І знову питання: а чи потрібна у такому разі операція?

До речі, обов'язкова умова після ліпосакції – дієта та суворий питний режим. Якщо ви просто включите у своє життя нормальне харчування та питний режим, вага і без операції почне йти.

Найбільше "але" - це побічні ефекти. Їх багато. І краще запитати заздалегідь про це у фахівця, під ніж якого ви плануєте лягати.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.