Лев роздер співробітника зоопарку в Нігерії — той збирався показати відвідувачам процес годування хижаків

1 хв на прочитання5 годин тому
Зображення згенеровано ШІ

Тварину після цього довелося приспати.

У Нігерії лев на смерть роздер доглядача зоопарку після того, як той не закрив замки на вольєрі, вирушивши годувати тварину. Лева після цього довелося приспати, розповідає Daily Post Nigeria.

Згідно із заявою керівництва, померлий 35-річний Бабаджі Дауле, доглядач лева у парку дикої природи Президентської бібліотеки Олусегуна Обасанджо в Абеокуті, погодився продемонструвати кільком гостям розпорядок годування лева у внутрішньому вольєрі після закриття парку. Кажуть, що він знехтував замками та барикадою вольєра для левів.

«Охоронець зоопарку, мабуть, відчуваючи себе комфортно з твариною, залишив захисні ворота відкритими та продовжив годувати тварину. Тварина його розтерзала і померла на місці. Щоб запобігти подальшому каліцтву тіла, тварина була негайно знищена працівниками парку. Важливо зазначити, що ця діяльність повністю вийшла за рамки стандартного розпорядку годівлі», — повідомили в керівництві.

У місцевій поліції сказали, що лев напав на доглядача, спричинивши смертельні травми його шиї, що зрештою призвело до смерті чоловіка.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: