Тривалий час Цезар був одним із найпоширеніших виключно ресторанних салатів, але зараз дедалі частіше його готують і вдома для святкових столів. Традиційно його основним інгредієнтом є листя салату або салат ромен чи айсберг. Однак віднедавна цей компонент почали замінювати пекінською капустою.
Завдяки новому компоненту Цезар не втрачає свого класичного смаку та пахощів, а от виглядає дещо привабливіше.
Інгредієнти:
Приготування: варимо м’ясо і даємо йому охолонути, розділяємо м’ясо вздовж на шматочки. Тонко нарізаємо капусту, а помідори дольками, сир дрібно натираємо.
Змішуємо вичавлений часник, майонез, сік лимона, а також рубану зелень, потім всі готові продукти з сухариками, заправляємо соусом і подаємо салат «Цезар» з пекінською капустою.