Легкий рецепт голубців із кабачків із соковитою м'ясною начинкою

2 хв на прочитання19 Липня 2022, 14:46

Кабачки — універсальний овоч

З цією стравою впорається навіть новачок. На відміну від капусти, з якої готують класичні голубці, кабачки не потребують попередньої підготовки.

Кабачки — універсальний овоч, з якого можна приготувати десятки різних страв від салатів, закусок, супів до десертів. Його перевага у відсутності яскраво вираженого самостійного смаку. Кабачок просто вбирає уподобання інших інгредієнтів у процесі приготування і тому відмінно поєднується буквально з будь-якими продуктами. Пропонуємо приготувати смачні рулетики з кабачків із м'ясною начинкою. Вони будуть схожі на голубці, тільки на відміну від класичної страви, для якої потрібно особливо підготувати капусту, для чого мати певний досвід і вправність, з кабачками впорається будь-який кулінарний новачок. Рецепт із сайту Кolizhanka.

Голубці з кабачків

Інгредієнти:

Покроковий рецепт:

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: