Коли гості на порозі: весняний салат «Виручалочка»
Яйця ріжемо кубиками.
Легкий і свіжий салат з звичайнісіньких продуктів, який чудово підходить до літнього меню, поєднується з різними закусками і гарнірами.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
яйця варені, 4 шт.;
кукурудза консервована, 5 ст.
свіжий огірок великий, 1 шт;
оливки, близько 180 г;
зелень, сіль, перець;
зелена цибуля, пучок;
сметана або йогурт натуральний та майонез по 1 ст.л.
Процес приготування салату
Яйця ріжемо кубиками. Огірок також нарізаємо та змішуємо з яйцями.
Кукурудзу зціджуємо та додаємо в салат.
Оливки беріть на свій смак, але оригінальніше виходить із чорними.
Зелену цибулю та зелень ріжемо і додаємо в салат.
З’єднуємо сметану будь-якої жирності з майонезом або замість сметани беремо йогурт і змішуємо з майонезом. Заправляємо салат.
Можна поставити його в холодильник остуджуватися на 20 хвилин, але якщо ви брали продукти прямо з холодильника, тоді відразу подавайте до різних м’ясних і рибних закусок і гарнірів. Відмінно підходить до відвареної або запеченої, молодої картоплі. Багато хто не любить оливки, тому ви можете їх замінити на твердий сир, порізаний кубиками. Сир вибирайте трохи солоний, щоб він надав нотку пікантності замість оливок.