Догори
Дати відгук

Київ - із дощем, Карпати - зі снігом: прогноз погоди на завтра, 8 листопада

У Києві середа очікується із дощем

1 хв на прочитання07 Листопада 2023, 16:30
Прогноз погоди погода в Києві погода в Карпатах Прогноз погоди погода в Києві погода в Карпатах
Поділитись:

8-го листопада у більшості областей пройдуть дощі, а подекуди навіть сильні. Хмарність збільшиться, буде мокро, сонливо і сіро. Про це на своїй сторінці Фейсбук повідомляє синоптик Наталія Діденко. 

«Єдина частина, куди опади не дійдуть - південний схід, Крим, Запоріжжя, Донеччина», - пише вона.

За її словами, температура повітря завтра відчутно знизиться на заході, півночі та в центрі України, максимально близько +7+12 градусів.

А через похолодання у Карпатах завтра можливий мокрий сніг!

Також стало відомо, що «на сході похолоднішає лише на Харківщині, а на Донеччині та Луганщині буде тепло, +12+16 градусів».

«Найтеплішою передбачається погода у південній частині, +16+20, в Криму та на півдні Одещини +20+22 градуси. Ось такі завтра контрасти, від +7 до +22 градусів!»,  - пише Наталка Діденко.

Також за прогнозами синоптикині, у Києві середа очікується із дощем та похолоданням, вдень лише +9 градусів. Це похолодання 9-го листопада пошириться практично на всю територію України.

За її словами, більш серйозне зниження температури повітря (вночі до "нулів") передбачається у кінці наступного тижня, із 17-18 листопада.

«А поки що готуємося завтра до візиту циклону - парасолі, тепліший одяг, апельсини, підбадьорлива кава чи зелений чай.  А сумний настрій переводимо на спокійне натискання віконець привату чи монобанку чи іншої грошової комори - донатимо на головну спільну українську справу», - радить Наталка Діденко.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.