Курячий суп із локшиною швидкого приготування й овочами готується дуже просто. Якщо бульйон зварити наперед, такий суп можна приготувати за лічені хвилини. Варити бульйон можна з будь-якої частини курки.
Інгредієнти:
куряче філе — 250 г (1 шт.);
вермішель швидкого приготування — 100-120 г;
перець болгарський — 150 г;
морква — 100 г;
цибуля ріпчаста — 100 г;
олія оливкова — 30 мл;
паприка солодка мелена — 2 ч. ложки;
перець лимонний мелений (за бажанням) — 1 ч. ложка;
імбир сушений — 1 ч. ложка;
сіль за смаком;
цибуля зелена (для подачі) — 10 г;
вода — 850 мл.
Приготування.
Для бульйону куряче філе залити в каструлі водою.
Поставити каструлю на вогонь. Довести воду до кипіння та варити бульйон 25 хвилин. Після цього філе вийняти, а бульйон процідити.
Відварене філе нарізати маленькими кубиками.
Моркву та цибулю очистити. Моркву нарізати брусочками, а цибулю — кубиками.
Болгарський перець очистити від насіння та нарізати смужками.
У товстостінній каструлі розігріти оливкову олію й обсмажити цибулю, моркву та перець на сильному вогні, помішуючи, 3-5 хвилин.
Потім влити курячий бульйон.
Також додати мелену паприку, сіль, лимонний перець і сушений імбир. Вогонь не зменшувати!
Викласти в каструлю куряче м'ясо і варити суп на сильному вогні ще 7-10 хвилин.
Вермішель швидкого приготування поламати на великі шматочки.
Вимкнути вогонь та викласти в каструлю вермішель.
Накрити каструлю кришкою та залишити на 5 хвилин.
Курячий суп із локшиною швидкого приготування й овочами готовий.
Зелену цибулю дрібно нарізати.
Розлити суп по порціях і посипати зеленою цибулею.
Також ми розповідали про суп із пельменями та яйцем — оригінальний рецепт.