Курячий суп із локшиною швидкого приготування й овочами — можна приготувати за лічені хвилини

2 хв на прочитання20 Січня 2023, 12:53

Це страва з простих продуктів.

Курячий суп із локшиною швидкого приготування й овочами готується дуже просто. Якщо бульйон зварити наперед, такий суп можна приготувати за лічені хвилини. Варити бульйон можна з будь-якої частини курки.

Інгредієнти:

куряче філе — 250 г (1 шт.);

вермішель швидкого приготування — 100-120 г;

перець болгарський — 150 г;

морква — 100 г;

цибуля ріпчаста — 100 г;

олія оливкова — 30 мл;

паприка солодка мелена — 2 ч. ложки;

перець лимонний мелений (за бажанням) — 1 ч. ложка;

імбир сушений — 1 ч. ложка;

сіль за смаком;

цибуля зелена (для подачі) — 10 г;

вода — 850 мл.

Приготування.

Для бульйону куряче філе залити в каструлі водою.

Поставити каструлю на вогонь. Довести воду до кипіння та варити бульйон 25 хвилин. Після цього філе вийняти, а бульйон процідити.

Відварене філе нарізати маленькими кубиками.

Моркву та цибулю очистити. Моркву нарізати брусочками, а цибулю — кубиками.

Болгарський перець очистити від насіння та нарізати смужками.

У товстостінній каструлі розігріти оливкову олію й обсмажити цибулю, моркву та перець на сильному вогні, помішуючи, 3-5 хвилин.

Потім влити курячий бульйон.

Також додати мелену паприку, сіль, лимонний перець і сушений імбир. Вогонь не зменшувати!

Викласти в каструлю куряче м'ясо і варити суп на сильному вогні ще 7-10 хвилин.

Вермішель швидкого приготування поламати на великі шматочки.

Вимкнути вогонь та викласти в каструлю вермішель.

Накрити каструлю кришкою та залишити на 5 хвилин.

Курячий суп із локшиною швидкого приготування й овочами готовий.

Зелену цибулю дрібно нарізати.

Розлити суп по порціях і посипати зеленою цибулею.

Також ми розповідали про суп із пельменями та яйцем — оригінальний рецепт.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: