- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Куряче філе з кукурудзою й омлетом — простий рецепт кулінарного шедевру
Куряче філе з кукурудзою й омлетом — простий рецепт кулінарного шедевру
Це проста, але вишукана страва.
Серед безлічі кулінарних експериментів і намагань відкрити нові смакові відчуття та створити неперевершені поєднання інгредієнтів часто найкращі враження виникають від простих, але вишуканих страв. До таких страв належить і куряче філе з кукурудзою й омлетом.
Інгредієнти:
куряче філе — 400 г;
яйця — 2 шт.;
кукурудза консервована — 300 г;
олія — 15 мл;
сіль за смаком;
перець чорний мелений — за смаком;
трави італійські (суміш) — 0,5 ч. ложки.
Приготування.
Консервовану кукурудзу відкинути на друшляк, аби стекла вся рідина.
Куряче філе добре промити й обсушити паперовим рушником. Нарізати невеликими шматочками. У сковороді розігріти олію і викласти туди нарізане філе.
Обсмажити на помірному вогні, помішуючи лопаткою, до золотистої скоринки з усіх боків, приблизно 8-10 хвилин.
В окрему миску вбити яйця і розбовтати виделкою.
Влити збиті яйця до м'яса. Помішуючи, обсмажити на помірному вогні 3-4 хвилини, щоб яєчна маса схопилася.
За смаком приправити сіллю та меленим чорним перцем. Перемішати.
Додати консервовану кукурудзу й італійські трави.
Прогріти кілька хвилин на помірному вогні, помішуючи.
Куряче філе з кукурудзою й омлетом готове.
Більше новин читайте на GreenPost.