Куряча грудка по-китайськи — проста і ситна страва

1 хв на прочитання6 годин тому
Фото з відкритих джерел

До того ж дуже корисна.

Якщо хочеться чогось смачного, легкого в приготуванні й одночасно корисного, куряча грудка по-китайськи — чудовий варіант. Це дуже проста і ситна страва.

Інгредієнти:

куряча грудка — 2 шт.;

апельсиновий сік — як маринад, аби вся грудка була в ньому;

спеції — до смаку;

рис — 1 склянка;

олія — ​​трохи на сковороду;

кунжут — до смаку;

лист салату — по 2 на тарілку.

Приготування.

Порізати грудку на дрібні шматочки (2-3 см), додати спеції та залити апельсиновим соком. Залишити це все в холодильнику на кілька годин.

Потім поставити варитися рис, а в цей час на розігріту сковороду додати трохи олії й викласти туди шматочки курки разом із маринадом.

Тримати на великому вогні протягом 5-7 хвилин, постійно помішуючи.

При подачі покласти листя салату, на нього викласти рис і зверху додати курку.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: