Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування

1 хв на прочитання3 години тому
Фото: Максим Нікітін

Може стати як буденним ситним обідом, так і окрасою святкового столу.

Смажена курка проста в приготуванні й може стати як буденним ситним обідом, так і окрасою святкового столу. Ідей, як зготувати смачну курятину, — безліч. Наприклад, до найбільш вдалих і простих варіантів приготування належить курка в томатно-овочевому соусі.

Інгредієнти:

тушка курки або частини курки;

болгарський перець — 200 г;

помідори — 500 г (або томатна паста — 3 ст. л.);

цибуля — 2 шт.;

часник — 1 невелика головка;

морква — 2 шт.;

томатний сік — 100 мл;

сіль, перець — до смаку.

Приготування.

Перець і помідори обдати окропом і зняти з них шкірку.

Порізати цибулю півкільцями, моркву — кубиками, перець і помідори — невеликими шматочками та помістити все в сковорідку.

Курку розділити, порізати на шматки та покласти в сковорідку до овочів. Через 5-8 хвилин додати томатний сік, закрити щільно кришкою і смажити 30-40 хвилин.

Викласти на тарілку, посипати подрібненим часником і зеленню.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: