- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування
Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування
Може стати як буденним ситним обідом, так і окрасою святкового столу.

Смажена курка проста в приготуванні й може стати як буденним ситним обідом, так і окрасою святкового столу. Ідей, як зготувати смачну курятину, — безліч. Наприклад, до найбільш вдалих і простих варіантів приготування належить курка в томатно-овочевому соусі.
Інгредієнти:
тушка курки або частини курки;
болгарський перець — 200 г;
помідори — 500 г (або томатна паста — 3 ст. л.);
цибуля — 2 шт.;
часник — 1 невелика головка;
морква — 2 шт.;
томатний сік — 100 мл;
сіль, перець — до смаку.
Приготування.
Перець і помідори обдати окропом і зняти з них шкірку.
Порізати цибулю півкільцями, моркву — кубиками, перець і помідори — невеликими шматочками та помістити все в сковорідку.
Курку розділити, порізати на шматки та покласти в сковорідку до овочів. Через 5-8 хвилин додати томатний сік, закрити щільно кришкою і смажити 30-40 хвилин.
Викласти на тарілку, посипати подрібненим часником і зеленню.
Більше новин читайте на GreenPost.







