Кращий рецеп тіста для вареників, пельменів і чебуреків 

1 хв на прочитання09 Жовтня 2022, 09:16
Вареники для воїнів АТО. Фото: Суспільне Волинь

М’яке, ніжне і еластичне

Завдяки цьому рецепту ви зможете приготувати смачні вареники, пельмені та чебуреки, адже основним в їх приготуванні є тісто і якщо воно м’яке, ніжне і еластичне, то і вироби вийдуть приголомшливими!

Що знадобиться для приготування тіста:

Починаємо готувати тісто

В першу чергу розбийте яйце в об’ємний посуд, всипте сіль і збийте.

Не перестаючи збивати, додаємо поступово борошно, а після неї влийте олію і кип’яток.

Тісто вимішують спочатку, використовуючи ложку або лопатку, а коли тісто охолоне до прийнятної температури, почніть місити його руками. Якщо буде потрібно, можете вмочити руки в борошні.

Тісто не клеїться, хоча і на кип’ятку. Далі ви можете починати ліпити улюблені вироби!

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: