Краще не їсти: продукти, які шкодять кишечнику
Головну небезпеку для травної системи створює цукор.
Такі продукти харчування можуть отруювати кишечник.
Головну небезпеку для травної системи створює цукор. Непомірне споживання цього продукту може привести до розмноження шкідливих мікроорганізмів і вимирання корисних мікробів.
Також ворогами шлунково-кишкового тракту є ковбаси. Вони містять величезну кількість канцерогенів. Останніми продуктами, які вважаються шкідливими для кишківника, стали майонез, сало і маргарин.
Багато людей люблять вживати на сніданок бутерброди з ковбасою, проте ця їжа небезпечна для органів шлунково-кишкового тракту. Якщо часто їсти цю їжу, то може підвищитися навантаження на підшлункову залозу, а до того ж посилюється небезпека розвитку атеросклерозу.
Для того, щоб запустити функцію переробки їжі і поліпшити роботу шлунково-кишкового тракту, потрібно вранці перед вживанням їжі випивати одну склянку води. Якщо її пити на постійній основі, то прийде в норму мікрофлора кишечника.