Зелений шпинат є одним із найбільш насиченим вітамінами продуктом. Через його користь та вітамінний склад шпинат рекомендують та дозволяють їсти навіть вагітним та малим дітям. Тому читайте рецепт корисного сніданку - зелений шпинат з яйцем та наповнюйте свій організм лише найкращим.
На 2 порції:
Корисний сніданок - зелений шпинат з яйцем - рецепт приготування
Якщо у вас свіже листя шпинату, то миємо його, ріжемо невеличкими шматочками. Якщо заморожене - то його зразу можна використовувати.
На сковорідці розігріваємо трішки вершкового масла та підтушковуємо листя шпинату 2-3 хв. на невеличкому вогні.
Далі заливаємо вершками та тушкуємо ще 1-2 хв. під закритою кришкою.
Яйця збиваємо до однорідної маси (можна блендером) та додаємо шпинату.
Гарно все перемішуємо, так щоб утворилися невеличкі ніжні грудочки яйця.
Як тільки бачите, що сирого яйця при перемішуванні вже немає, страва готова до вживання.
Накладайте на тарілку та смакуйте!
Смачного!