Корисний сніданок: яйця пашот захистять від раку

1 хв на прочитання15 Лютого 2023, 08:11

Яйця пашот володіють антираковими властивостями.

Яйце пашот варять без шкаралупи в гарячій, але не сильно киплячій воді. Його відмінні характеристики – твердий білок та м'який кремоподібний жовток. Вживання цієї страви на сніданок покращує захист від раку.

Яйця є джерелом дуже великого набору корисних речовин: вони містять амінокислоти, вітаміни, мінерали. Мікроелемент селен, що входить до складу яєць, має протиракові властивості. Отримувати селен з їжею дуже важливо для підтримки тих процесів в організмі, які перешкоджають появі пухлин.

У нашому організмі щодня утворюються ракові клітини, потім вони формують пухлину, і якщо ви вживаєте достатню кількість яєць, то тіло ефективно бореться.

Селен, що покращує протираковий захист тіла, не витримує занадто високих температур. Якщо яйця варити звичним чином, тримаючи деякий час у окропі, знищується до 40 відсотків цінного мікроелемента. У воді нижче 100 градусів селен зберігається значно краще, саме за такої температури і готують яйця пашот.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: