Корисний сніданок: яйця пашот захистять від раку
Яйця пашот володіють антираковими властивостями.
Яйце пашот варять без шкаралупи в гарячій, але не сильно киплячій воді. Його відмінні характеристики – твердий білок та м'який кремоподібний жовток. Вживання цієї страви на сніданок покращує захист від раку.
Яйця є джерелом дуже великого набору корисних речовин: вони містять амінокислоти, вітаміни, мінерали. Мікроелемент селен, що входить до складу яєць, має протиракові властивості. Отримувати селен з їжею дуже важливо для підтримки тих процесів в організмі, які перешкоджають появі пухлин.
У нашому організмі щодня утворюються ракові клітини, потім вони формують пухлину, і якщо ви вживаєте достатню кількість яєць, то тіло ефективно бореться.
Селен, що покращує протираковий захист тіла, не витримує занадто високих температур. Якщо яйця варити звичним чином, тримаючи деякий час у окропі, знищується до 40 відсотків цінного мікроелемента. У воді нижче 100 градусів селен зберігається значно краще, саме за такої температури і готують яйця пашот.