Контроль імпорту та протидія фальсифікату: Держпродспоживслужба та Укрвинпром розширюють співпрацю

1 хв на прочитання20 Серпня 2024, 17:37
Держпродспоживслужба та Укрвинпром розширюють співпрацю

Співпраця допоможе захистити українських виноробів і споживачів

Держпродспоживслужба та Укрвинпром спільно сприятимуть розвитку та захисту бренду «Українське вино» (“Wine of Ukraine”), у тому числі за кордоном. Про це зазначено у розширеному Меморандуму про співпрацю, який підписали Голова Держпродспоживслужби Сергій Ткачук та Генеральний директор Української корпорації по виноградарству і виноробній промисловості «Укрвинпром» Володимир Кучеренко. Про це йдеться у пресрелізі Держпродспоживчслужба. 

Метою цього документа є створення надійних умов для розвитку виноробства в Україні та забезпечення високої якості українських вин як для внутрішнього, так і міжнародного ринку.

«У майбутньому така співпраця допоможе захистити українських виноробів і споживачів, а ще посилить контроль імпортної винопродукції та протидію фальсифікату», - зазначив Сергій Ткачук.

Передбачається, що ухвалена угода допоможе впровадити спільні ініціативи з розвитку та підтримки української виноградарсько-виноробної галузі, зокрема проведення просвітницьких заходів для споживачів щодо якості та безпеки виноробної продукції.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: