Догори
Дати відгук

Кому краще відмовитись від споживання морозива?

Деякі проблеми зі здоров'ям змушують відмовлятись від улюбленого десерту.

1 хв на прочитання11 Серпня 2022, 13:26
Поділитись:

Морозиво вирізняється високим вмістом жиру та цукру. Їхнє поєднання є важким навіть для дуже здорового травлення. Для підшлункової залози подібна суміш – це наднавантаження, необхідність перетравлювати таку їжу виснажує орган.

Морозиво може зашкодити людям із порушеннями вуглеводного обміну, надмірною вагою, інсулінорезистентністю та діабетом.

У разі наявної непереносимості молока цей продукт може спровокувати появу вкрай неприємних симптомів – здуття, біль у животі, діареЮ, метеоризм.

Ще один ризик, пов'язаний із поїданням морозива – це ймовірність появи зайвих кілограмів.

З таким продуктом можна як на дріжджах набирати вагу та додаткові проблеми для здоров'я.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
ФОТО: ілюстративне / Вікіпедія
У Молдові фермерам дозволили вирощувати промислові коноплі
1 хв на прочитаннягодина тому
ФОТО: ілюстративне
Погода здивує: синоптики прогнозують аномальний грудень
1 хв на прочитання2 години тому
ФОТО: Україна й Азербайджан підписали Меморандум про співпрацю у питаннях захисту довкілля / Міндовкілля
Україна та Азербайджан поглиблюють співпрацю у питаннях захисту довкілля
1 хв на прочитання3 години тому
Каспійський тюлень. Зображення згенеровано ШІ
На берег Каспійського моря викинуло майже 2 000 мертвих тюленів — ось що відомо про причини смерті
1 хв на прочитання3 години тому
День гуманного суспільства: що передбачає ініціатива?
4 хв на прочитання4 години тому
Міндовкілля відновить систему моніторингу, звітності та верифікації викидів парникових газів
2 хв на прочитання5 годин тому
Україна інтегрується до міжнародної системи боротьби з ННН-рибальством
1 хв на прочитання6 годин тому
Шашлик у томатному маринаді — можна готувати як на мангалі, так і в духовці чи на грилі
1 хв на прочитання7 годин тому