Догори
Дати відгук

Компанія створила унікальне молоко, яке можна зберігати відкритим дев’ять місяців

У виготовленні свого продукту компанія застосовує унікальний процес подрібнення.

1 хв на прочитання27 Квітня 2021, 17:51
Компанія створила унікальне молоко, яке можна зберігати відкритим дев’ять місяців Компанія створила унікальне молоко, яке можна зберігати відкритим дев’ять місяців
Поділитись:

З огляду на необхідність збереження природних ресурсів і подолання кліматичної кризи, все більше розробок проходить у сфері продовольства. Так, у світі створили  безвідходне вівсяне молоко.

Як пише  newfood.media,   це концентрат вівсяного молока в упаковці, що піддається компостуванню. Концентрат з’явиться у продажі з 22 квітня.

Це порошок з одного лише інгредієнта — органічного вівса, вирощеного із застосуванням стійких методів сільськогосподарської практики.

«Зменшення впливу на планету завжди було в центрі місії JOI, — говорить Гектор Гутьеррес, генеральний директор компанії. — Органічний вівсяний порошок є важливою віхою у забезпеченні споживачів альтернативними молочними продуктами, які менше впливають на навколишнє середовище».

У виготовленні свого продукту компанія застосовує унікальний процес подрібнення. Він дає необхідну консистенцію після змішування з водою. Споживачі можуть контролювати смакові якості вівсяного молока, додаючи менше або більше води, а також застосовуючи спеції та підсолоджувачі.

Що робить продукт JOI справді унікальним, так це його упаковка. Вона безпечна для домашнього компостування та цілком розкладається в таких умовах. До слова, з однієї упаковки, в якій міститься трохи менше 12 унцій, можна виготовити галон молока.

На відміну від звичайного вівсяного продукту, термін вживання якого закінчується через декілька днів після відкриття, органічний порошок JOI зберігається до дев’яти місяців навіть без охолодження.

Нагадаємо, вчені створили молоко із грибів і коноплі, яке ідеально смакує з кавою.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Більше з GreenPost