Догори
Дати відгук

Комендантська година, розподіл продуктів та примусові переселення: В’єтнам ввів військову ізоляцію (ФОТО)

У соцмережах українці, які перебувають у В’єтнамі, закликають МЗС України допомогти вирватися звідти.

3 хв на прочитання22 Серпня 2021, 09:28
Військовий офіцер перевіряє проїзні документи вантажівки на блокпості Covid-19 у Хошиміні. Фото VnExpress/Quynh Tran Військовий офіцер перевіряє проїзні документи вантажівки на блокпості Covid-19 у Хошиміні. Фото VnExpress/Quynh Tran
Поділитись:

Військові координуватимуться з місцевою владою та іншими відомствами, щоб забезпечити харчування жителів м. Хошимін під час періоду соціального дистанціювання, заявив у четвер прем'єр-міністр Фам Мін Чін. Про це повідомляє англійське видання VnExpress, найчитаніший веб-сайту новин у В’єтнамі.

Фото з соцмереж

В’єтнамський прем’єр сказав, що люди повинні «залишатися там, де вони є» і дотримуватися заходів боротьби з коронавірусом. Влада також повинна забезпечити постачання продуктів харчування та необхідний добробут людям, одночасно збільшуючи кількість тестів на COVID-19, щоб ізолювати випадки від громади.

«Якщо бракує персоналу для забезпечення заходів соціального дистанціювання, поліція та військові можуть допомогти, якщо це буде потрібно», — сказав прем'єр-міністр.

Зокрема військові відповідають за забезпечення населення продовольством, співпрацюючи з місцевою владою та іншими силами, додав він.

Фото з соцмереж

Поліція повинна стежити за ситуацією, щоб підтримувати порядок та сприяти постачанню продуктів харчування для бездомних та інших незахищених людей.

Підсилення буде розгорнуто для посилення медичних можливостей міста, забезпечивши достатню кількість кисневих баків, медичного обладнання та медичних працівників.

Прем'єр-міністр також попросив владу розглянути можливість переселення людей із деяких районів, щоби зменшити щільність населення в межах певної території. За його словами, військові табори, школи та інші об’єкти можна використовувати для таких переселень.

Буде сформовано близько 200 спеціальних груп для забезпечення дотримання заходів соціального дистанціювання, а також достатнього постачання продуктів харчування для мешканців.

Згідно з Керівним комітетом з профілактики та боротьби з COVID-19, Хошимін має намір посилити обмеження щодо коронавірусу з 23 серпня, вимагаючи від людей «залишатися там, де вони є», оскільки загроза Covid-19 зберігається.

«Конкретні подробиці про те, кому дозволено виходити, а також про те, як люди можуть отримати доступ до їжі та інших предметів першої необхідності, будуть оприлюднені після того, як план буде завершено», — заявила Фан Нгуєн Нху Кхуе, голова департаменту пропаганди муніципального комітету партії.

Фото з соцмереж

Хошимін, епіцентр четвертої хвилі коронавірусу у В’єтнамі, наразі зареєстрував 167 717 місцевих випадків захворювання та 5939 смертей.

13-мільйонне місто пройшло низку заходів соціального дистанціювання, останній із яких продовжено до 15 вересня. Людям також заборонено виходити з 18.00 до 6.00 наступного дня, за винятком деяких випадків, таких як екстрені медичні послуги.

Уряд заявив, що хоче, щоб Хошимін узяв ситуацію з коронавірусом під контроль до 15 вересня.

У соцмережах українці, які перебувають у В’єтнамі, закликають МЗС України допомогти вирватися звідти.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost
Розведення гусей на Полтавщині Прибутковий бізнес
У дитинстві ненавидів гусей, а зараз розвиває на них великий бізнес: на Полтавщині є унікальне господарство
1 хв на прочитання43 хвилини тому
24 квітня свято Всесвітній день захисту лабораторних тварин Проти вівісекції
24 квітня – Всесвітній день захисту лабораторних тварин та тих, хто бореться проти вівісекції
4 хв на прочитаннягодина тому
Антарктида Вулкан Природа Дорогоцінний метал
В Антарктиді вулкан вивергає золото: щодня виходить по 6 тисяч доларів
1 хв на прочитання2 години тому
Досвідчені дачники Корисні поради Будяки
Досвідчені дачники дали поради, як легко позбутись будяків на садових доріжках
1 хв на прочитання3 години тому
Компостер власноруч: ідеї та поради (ФОТО)
1 хв на прочитання3 години тому
Шоколадний смузі з бананом і молоком: десерт, який готується лічені хвилини
1 хв на прочитання10 годин тому
Гортензія волотиста Sundae Fraise здатна прикрасити посадки з хвойних і листопадних рослин (ФОТО)
1 хв на прочитання10 годин тому
На Одещині лелеки повернулися до своїх гнізд, які були укріплені спеціальними платформами
1 хв на прочитанняВчора