Догори
Дати відгук

Класика святкового столу: запечене куряче філе з яблуками

Це поєднання ніжного м’яса та солодкавої пікантності яблук створює справжній гастрономічний шедевр.

1 хв на прочитання23 Березня 2024, 18:00
Рецепти на Великдень Смачна страва Філе Рецепти на Великдень Смачна страва Філе
Поділитись:

Так страву треба вміти готувати. Будь-який святковий стіл з нею стає найсмачнішим. Якщо ви також підтримуєте цю думку, тоді рецепт забирайте в кулінарну скарбничку.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • куряче філе — 2 шт.;
  • яблука — 2 шт.;
  • сир — 100 г;
  • сіль, перець;
  • майонез — 3 ст.л.;
  • олія.

Як приготувати

Філе розділіть на шматки середнього розміру. Накрийте харчовою плівкою та відбийте. Тепер підготуйте яблука. Їх треба натерти, а також з сиром.

Деко застеліть фольгою та змастіть олією. Викладіть курятину. Посоліть їх та посипте чорним меленим перцем. Тепер викладіть шар яблук. Змастіть його майонезом та посипте тертим сиром.

Запікати таку смакоту потрібно протягом 30 хвилин при 180 градусах. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.