Догори
Дати відгук

Кілька варіантів гойдалок для дачі — робимо власноруч (ФОТО)

Нехай ваша гойдалка стане місцем, де ви будете насолоджуватися спокоєм та красою, відчуваючи всю чарівність літа на своїй дачі.

1 хв на прочитання26 Травня 2024, 14:29
Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город» Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город»
Поділитись:

Хочете створити унікальну гойдалку для свого райського куточка? Ось кілька ідей, які надихнуть вас на створення цього чудового елементу дачного ландшафту:

Гойдалка з дерев'яних піддонів. Зібравши кілька старих дерев'яних піддонів, ви можете створити невелику гойдалку, яка додасть сучасності вашому саду. Просто з'єднайте піддони, надійно закріпіть їх і додайте канати чи ланцюги для підвішування.

Гойдалка-ліжко. Замість звичайного гойдалкового сидіння використовуйте старий матрац або матрац-ліжко, щоби створити затишну гойдалку-ліжко. Просто закріпіть матрац до рами, додайте кілька подушок та ковдри — і готово!

Ратанове виткання. Використовуйте ратанові крісла або крісла-яйця для створення елегантної гойдалки. Додайте канати чи ланцюги для підвішування та насолоджуйтеся комфортом і стилем у вашому саду.

Підвісна гойдалка з тканини. За допомогою старої тканини чи гамака можна легко створити підвісну гойдалку. Просто закріпіть тканину до рами чи гілки дерева та насолоджуйтеся затишком і комфортом.

Фото 1/8

Нехай ваша гойдалка стане місцем, де ви будете насолоджуватися спокоєм та красою, відчуваючи всю чарівність літа на своїй дачі.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.