Вважаєте, що картопляне пюре з котлетами — це банально? Тоді спробуйте приготувати картопляний рулет із м’ясом: продукти ті самі, смак — майже той самий, а результат — незрівнянний.
Інгредієнти:
картопля — 750 г;
твердий сир — 100 г;
яйце — 1 шт.;
вершкове масло — 50 г;
часник — 3 зубки;
м’ясний фарш — 250 г;
морква — 1 невелика;
цибуля — 1 шт.;
сіль, чорний мелений перець — до смаку;
соняшникова олія — для смаження.
Приготування.
Картоплю почистити й відварити з сіллю та часником. Коли буде готова, відцідити воду, потовкти до однорідного пюре. Додати натертий сир, яйце та масло, перемішати.
Порізати цибулину, потерти морквину та підсмажити на олії. Додати фарш і ще посмажити до готовності. Посолити й поперчити.
На харчову плівку викласти картоплю, надати їй прямокутної форми.
На дві третини площі картоплі викласти начинку.
За допомогою харчової плівки згорнути рулет. Викласти його на вистелене пергаментом деко, змастити яйцем і поставити у духовку.
Пекти при температурі 200 °C до зарум’янення.
Готовий рулет порізати на порційні шматочки.
Більше новин читайте на GreenPost.