Картопляний рулет із м’ясом: ті самі продукти, що на пюре з котлетами, а смак інший

1 хв на прочитання9 годин тому
Вважаєте, що картопляне пюре з котлетами — це банально? Тоді спробуйте приготувати картопляний рулет із м’ясом: продукти ті самі, смак — майже той самий, а результат — незрівнянний.

Результат — незрівнянний.

Вважаєте, що картопляне пюре з котлетами — це банально? Тоді спробуйте приготувати картопляний рулет із м’ясом: продукти ті самі, смак — майже той самий, а результат — незрівнянний.

Інгредієнти:

картопля — 750 г;

твердий сир — 100 г;

яйце — 1 шт.;

вершкове масло — 50 г;

часник — 3 зубки;

м’ясний фарш — 250 г;

морква — 1 невелика;

цибуля — 1 шт.;

сіль, чорний мелений перець — до смаку;

соняшникова олія — для смаження.

Приготування.

Картоплю почистити й відварити з сіллю та часником. Коли буде готова, відцідити воду, потовкти до однорідного пюре. Додати натертий сир, яйце та масло, перемішати.

Порізати цибулину, потерти морквину та підсмажити на олії. Додати фарш і ще посмажити до готовності. Посолити й поперчити.

На харчову плівку викласти картоплю, надати їй прямокутної форми.

На дві третини площі картоплі викласти начинку.

За допомогою харчової плівки згорнути рулет. Викласти його на вистелене пергаментом деко, змастити яйцем і поставити у духовку.

Пекти при температурі 200 °C до зарум’янення.

Готовий рулет порізати на порційні шматочки.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: