Картопля по-селянськи на сковороді готується надзвичайно просто. Інгредієнти тут елементарні — вся справа в тонкощах самого приготування.
Інгредієнти:
картопля — 5 шт.;
соняшникова олія — 2 столові ложки + для смаження;
сіль, сухі трави, часник — за смаком.
Приготування.
Картоплю очистити, помити. Викласти на паперовий рушник, аби вся зайва вода ввібралася.
Картоплю нарізати на часточки. Перенести в миску, потім додати олію, сіль, спеції, часник за смаком. Ретельно перемішати — спеції й олія повинні рівномірно розподілитися по картоплі.
На добре розігріту сковороду налити трохи олії, розподілити. Картоплю перенести з миски на сковороду. Почати обсмажувати, періодично перевертаючи.
Процес смаження займе приблизно 30-40 хвилин. Кришкою закривати не потрібно, інакше вийде пюре.
Картоплю викласти на тарілку. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.