Картопля по-селянськи на сковороді — надзвичайно простий рецепт

1 хв на прочитання21 Червня 2024, 14:34
Фото: «Їжа легко»

Процес смаження займе приблизно 30-40 хвилин.

Картопля по-селянськи на сковороді готується надзвичайно просто. Інгредієнти тут елементарні — вся справа в тонкощах самого приготування.

Інгредієнти:

картопля — 5 шт.;

соняшникова олія — ​​2 столові ложки + для смаження;

сіль, сухі трави, часник — за смаком.

Приготування.

Картоплю очистити, помити. Викласти на паперовий рушник, аби вся зайва вода ввібралася.

Картоплю нарізати на часточки. Перенести в миску, потім додати олію, сіль, спеції, часник за смаком. Ретельно перемішати — спеції й олія повинні рівномірно розподілитися по картоплі.

На добре розігріту сковороду налити трохи олії, розподілити. Картоплю перенести з миски на сковороду. Почати обсмажувати, періодично перевертаючи.

Процес смаження займе приблизно 30-40 хвилин. Кришкою закривати не потрібно, інакше вийде пюре.

Картоплю викласти на тарілку. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: