Картопля пай — просто, смачно й екзотично

1 хв на прочитання14 Жовтня 2022, 07:28

Подавати її можна з вашим улюбленим соусом або просто так.

Закуска картопля пай — ще один спосіб приготувати звичну картоплю так, щоб вона смакувала по-новому.

Інгредієнти:

картопля — 250 г;

олія — 150 мл;

сіль — 1/2 ч. ложки.

Приготування.

Почистити картоплю.

Натерти її на тертці для моркви по-корейськи.

Викласти натерту картоплю в друшляк і промити під краном проточною водою. Дати стекти зайвій рідини.

Потім добре посолити картоплю.

Обсмажити її, викладаючи потроху в розігріту рослинну олію.

Подавати картоплю пай з вашим улюбленим соусом або просто так.

Також ми розповідали про запіканку з картоплею, перцем і сардельками (на сковороді).

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: