- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Картопля пай — просто, смачно й екзотично
Картопля пай — просто, смачно й екзотично
Подавати її можна з вашим улюбленим соусом або просто так.
Закуска картопля пай — ще один спосіб приготувати звичну картоплю так, щоб вона смакувала по-новому.
Інгредієнти:
картопля — 250 г;
олія — 150 мл;
сіль — 1/2 ч. ложки.
Приготування.
Почистити картоплю.
Натерти її на тертці для моркви по-корейськи.
Викласти натерту картоплю в друшляк і промити під краном проточною водою. Дати стекти зайвій рідини.
Потім добре посолити картоплю.
Обсмажити її, викладаючи потроху в розігріту рослинну олію.
Подавати картоплю пай з вашим улюбленим соусом або просто так.
Також ми розповідали про запіканку з картоплею, перцем і сардельками (на сковороді).