Догори
Дати відгук

Кармічний коридор та "врата Лева": що чекати від 8 серпня 2024 року?

Особливий період впливу Сатурна на наше життя та його наслідки: роз'яснення астролога.

3 хв на прочитання05 Серпня 2024, 15:50
Зображення створено ШІ Зображення створено ШІ
Поділитись:

Наближається надважливий день 08. 08.2024 року. Саме ця дата розпочинає кармічний коридор, який завершиться 30 серпня, бо цьогоріч вона співпадає з "вратами Лева", - розповідає астролог Віта Найденко.

2024 рік багато хто називає КАРМІЧНИМ, тому що це рік Сатурна, а Сатурн вважається планетою карми. Саме 8-го зійдуться три вісімки, тому цей день розставить всі крапки: хтось отримає винагороду за свої вчинки, а хтось отримає те, на що заслуговує. Це останнє попередження від вищих сил, які намагаються вам показати, де і що ви робите неправильно, у чому і як маєте понести відповідальність за свої дії. Всесвіт безпомилково визначить справжніх праведників і грішників.

Вже немає часу на зміни, тепер сама доля втрутиться у наше життя та в долю всього світу, слід підготуватися до різких змін. Планета карми, Сатурн, зараз проходить свій ретроградний шлях, тому до листопада 2024 року спостерігатимемо важливі зміни у політиці нашої країни.

Як кармічний коридор може впливати на кожного з нас можливо дізнатися лише проаналізувавши натальну карту. Але в цей час скоріше за все виникне необхідність щось переоформити,  упорядковувати свої документи, юридичні справи, банківські картки та рахунки.

У фінансових питаннях настане період балансу, але завдяки ретро Меркурію витрати переважатимуть над доходами, ви можете отримати виплату боргу або  компенсації, на яку вже не очікували. Якщо ви раніше пропрацювали свої проблемі – зможете отримати прорив у фінансах, несподівані подарунки. 

Якщо в цей день витрати будуть перевищувати  щоденні витрати  – обов’язково зверніть на це увагу, бо  Ви проживаєте фінанси та доходи в мінусових енергіях. Саме 8 серпня важливо сфокусуватися,  розписати статті витрат і зрозуміти причинно-наслідкові зв’язки, де ви заблокували фінанси, не допрацювали на що  витрачаєте свої кошти, від чого потрібно відмовитися, щоб прибуток став легким, а клієнтський потік збільшився у рази.

У когось відбудуться важливі зміни у щоденному плануванні, або у сфері роботи: реорганізації, перевірки, випливуть недоліки з минулого.  Всі спроби хитрощів обов’язково спливуть на поверхню.

Якщо в цей період щось відбудеться раптово – це свідчитиме про те, що своєчасно ви не звертали увагу на перші дзвоники проблеми, тепер будете змушені вирішувати з ускладненнями.

Період з 8 серпня по 30 серпня готує акти милосердя на долі тих, хто народився з 26 липня по 12 серпня, з 24 березня по 10 квітня, з 25 листопада до 11 грудня будь-якого року.

Народженим з 23 квітня по 10 травня, з 26 жовтня по 12 листопада, з 24 січня по 9 лютого слід уважніше прислухатися до знаків долі у цей період. Одразу вирішуйте всі ребуси та завдання долі, щоб проблема не перетворилася у невирішувану.

Якщо вас звільнили, зрадили, обдурили, скасували угоду , ви не потрапили на запланований рейс, або не відбувся переїзд, слід пам’ятати: ВСІ НЕГАТИВНІ ПОДІЇ 8 СЕРПНЯ відбудуться тільки для вашого блага. Якщо Всесвіт обрушив на вас ці події, він просить зробити рішучий крок вперед, щоб визначитися як і з ким будете проживати далі своє життя, ким ви є та ким хочете бути.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Хірурги безоплатно оперуватимуть дітей з вадами обличчя та кінцівок. Фото ілюстративне
На Закарпатті американські хірурги безоплатно оперуватимуть дітей з вадами обличчя та кінцівок
1 хв на прочитання42 хвилини тому
На Одеському пляжі ліквідували витік стічних вод.
Фото ілюстративне
На Одеському пляжі ліквідували витік стічних вод
1 хв на прочитаннягодина тому
Права людини та верховенство права.
ФОТО ілюстративне
Права людини та верховенство права: Україна розпочала переговори з ЄС
3 хв на прочитання2 години тому
Викрито факти заволодіння грошима сільгоспвиробників на мільйони грн
Ретельно готували злочини: викрито нові факти заволодіння грошима сільгоспвиробників на десятки мільйонів гривень
2 хв на прочитання3 години тому
Рада 267-ма голосами підтримала законопроєкт «Про державний аграрний реєстр»
2 хв на прочитання4 години тому
На антарктичній станції «Академік Вернадський» показали, як сортують сміття
1 хв на прочитання5 годин тому
Китай посилює боротьбу з викидами: запустили промисловий уловлювач вуглецю
1 хв на прочитання5 годин тому
Дослідження: витрати споживачів на ліки зросли до 3,6 млрд дол. за рік через зростання цін
1 хв на прочитання6 годин тому