Карколомна закуска до м’яса, поки буряк не закінчиться

1 хв на прочитання17 Жовтня 2022, 06:40

Посипаємо буряк смаженим кунжутним насінням.

Сьогодні готуємо закуску із буряка! Простий буряк прикрасить ваш стіл, рідні будуть у захваті.

Нам знадобиться:

Покроковий рецепт приготування:

Сирий буряк чистимо і натираємо на тертці для корейської моркви, додаємо одну чайну ложку солі, ретельно перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин, щоб буряк пустив сік.

Приготуємо маринад. Нам знадобиться дві столові ложки цукру, дві столові ложки 9% оцту, одна чайна ложка меленого коріандру, половина чайної ложки чорного меленого перцю та два зубчики часнику натертих на дрібній тертці. Усі інгредієнти перемішуємо.

Додаємо маринад у буряк і заливаємо зверху 60 мл гарячої соняшникової олії. Ретельно все перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою та прибираємо в холодильник мінімум на дві години.

Посипаємо буряк смаженим кунжутним насінням. Подаємо таку закуску з буряка до м’яса. До речі якщо додати смажену цибулю в цю закуску, то вийде новий і цікавий смак! Смачного!

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: