Кабачки з сюрпризом: маринуємо з м'ятою та лимоном

1 хв на прочитання9 годин тому
Фото: Recepty.hyser.com.ua

Втомились від звичайних закусок? Ми підготували для вас оригінальний варіант маринованих кабачків.

Свіжий та незвичайний смак цієї закуски здивує всіх. Вона ідеально підходить для гарніру або як салат до будь-якої страви.

Інгредієнти.

кабачки молоді — 1,5 кг;

вода — 1 л;

цукор — 150 г;

сіль — 2 ст. л.;

оцет — 100 мл;

лимон — 1 шт.;

свіжа м'ята — великий пучок;

часник — 4-5 зубчиків;

духмяний перець — 5-6 горошин.

Приготування.

Кабачки помити, нарізати тонкими кружальцями.

На дно стерилізованих банок покласти листя м'яти, кілька зубчиків часнику, нарізаний кружальцями лимон та горошини перцю.

Щільно укласти кабачки.

Приготувати маринад: в каструлі змішати воду, сіль, цукор. Довести до кипіння, влити оцет і одразу зняти з вогню.

Залити кабачки гарячим маринадом до самого верху.

Закатати банки, перевернути догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.

Більше рецептів читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: