Свіжий та незвичайний смак цієї закуски здивує всіх. Вона ідеально підходить для гарніру або як салат до будь-якої страви.
Інгредієнти.
кабачки молоді — 1,5 кг;
вода — 1 л;
цукор — 150 г;
сіль — 2 ст. л.;
оцет — 100 мл;
лимон — 1 шт.;
свіжа м'ята — великий пучок;
часник — 4-5 зубчиків;
духмяний перець — 5-6 горошин.
Приготування.
Кабачки помити, нарізати тонкими кружальцями.
На дно стерилізованих банок покласти листя м'яти, кілька зубчиків часнику, нарізаний кружальцями лимон та горошини перцю.
Щільно укласти кабачки.
Приготувати маринад: в каструлі змішати воду, сіль, цукор. Довести до кипіння, влити оцет і одразу зняти з вогню.
Залити кабачки гарячим маринадом до самого верху.
Закатати банки, перевернути догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.
Більше рецептів читайте на GreenPost.