Вєтрова Влада1 хв на прочитання25 Грудня 2022, 10:40
Дуже смачна і оригінальна закуска, яку прямо зараз ви можете зробити і взимку тільки встигати відкривати баночки з такою неймовірною стравою з шампіньйонів і кабачків.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 5 кг;
- печериці та цибуля по 500 г;
- майонез, 200 г;
- оцет столовий 9%, 2 ст.л;
- часник, 6 зуб.;
- сіль, 2 ч. л;
- перець, 13 ч.л;
- петрушка, невеликий пучок;
- олія, близько 120 мл.
Процес приготування
- Кабачки очищаємо від шкірки і ріжемо невеликим кубиком.
- Цибулю також ріжемо кубиками.
- Печериці ріжемо у довільному порядку.
- Обсмажуємо до рум’яності кабачки і розкладаємо остигати.
- Обсмажуємо на сухій сковороді гриби до випаровування рідини.
- Цибулю обсмажуємо до золотистості.
- Змішуємо всі продукти, додаємо тертий часник, майонез та оцет, перемішуємо, всипаємо зелень та перемішуємо.
- Розкладаємо масу в чисті баночки, накриваємо кришками.
- Ставимо баночки в каструлю на рушник і наливаємо теплу воду по плічка банок.
- З моменту закипання води у каструлі стерилізуємо 20 хвилин.
- Закручуємо кришками і перевертаємо баночки, накриваємо до остигання.
- Зберігаємо консервацію у підвалі.
Закуска виходить просто неймовірною, тому після цієї партії, обов’язково спробуйте і ви відразу робитимете другий захід, щоб узимку було чим себе балувати.