1) Натираємо кабачок/кабачки на тертці.
Додаємо сіль та чекаємо, щоб кабачки пустили сік.
Потім цей сік віджимаємо.
2) Натираємо ковбасу та сир на тертці.
Сир краще поділити на 2 частини по 50 грамів і натерти 50 грамів на великій тертці і 50 грамів на дрібній тертці.
3) Зелень кропу (або петрушки) дрібно нарізаємо.
4) Помідори нарізаємо кружальцями.
5) До кабачкової м’якоті, яку ми віджали від зайвої води, відправляємо: зелень кропу, порошок часнику, сир натертий на великій тертці, 1 яйце і манку.
Перемішуємо і залишаємо не довго, щоб манка набухла.
6) Нагріваємо сковороду, наливаємо трохи олії, відправляємо на сковороду кабачкову м’якоть і чекаємо пару хвилин.
7) Перевертаємо коржик, що утворився, на інший бік, посипаємо тертою ковбасою і сиром і накриваємо кришкою. Через 4-5 хвилин піца готова.
Подаємо відразу до столу, поки гаряча піца і сир тягнеться. Смачного!