Догори
Дати відгук

Із часом зморшки з'являються не тільки на обличчі: 4 антивікові інтимні поради для жінок

Молодість і підтягнутість — це про все тіло.

2 хв на прочитання21 Травня 2023, 00:37
Поділитись:

На жаль, із часом зморшки з'являються не тільки на обличчі: жіночі геніталії теж страждають від старіння. Проте статеві органи довше будуть молодими та підтягнутими, якщо прислухатися до 4 антивікових поради жінкам від MissFit.

1) Уникайте сильних коливань ваги

Кожна жінка знайома з ненависним ефектом йо-йо. Той, хто швидко худне і набирає вагу, кидає в стрес не тільки організм, а й шкіру. І це добре помітно по тканинах в інтимній області: зростаюча вага може призвести до тривалої зміни статевих губ.

2) Правильний догляд — альфа й омега

На жаль, піхвою часто нехтують при щоденному догляді. Їй потрібно стільки уваги, скільки й усьому тілу. Але будьте обережні: надмірне миття завдає шкоди області статевих органів навіть більше, ніж допомагає. Також важливим є вибір продукту: найкраще мити геніталії чистою водою або лосьйонами з pH від 4 до 4,5.

3) Руки геть від бритви!

Навіть інтимне гоління впливає на те, наскільки молодими залишаються піхва та зовнішні статеві органи. Тим, у кого спостерігається сильне зростання волосся в області статевих органів, слід тримати руки подалі від бритви. Тому що часте гоління нерідко призводить до появи врослих волосинок, почервоніння та запалення. Ще один наслідок гоління — дрібні шрами. Депіляція воском і шугаринг — найщадніші методи видалення волосся в зоні бікіні. Креми, що охолоджують, нанесені на шкіру після процедури, допомагають упоратися з будь-яким подразненням. Але якщо ви все-таки не бажаєте розлучатися з бритвою, звертайте увагу на те, щоб леза ніколи не були тупими чи іржавими.

4) Секс як програма підтяжки

Це тренування подобається кожній людині. Секс можна назвати найкращою технікою, що зберігає піхву в тонусі! Завдяки сексуальній стимуляції покращується циркуляція крові в інтимній зоні, це сприяє зміцненню тканин. Ще один позитивний ефект: рух під час сексу тренує м'язи піхви.

Принагідно нагадаємо, що це роблять майже всі: названо три способи пришвидшити старіння.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.